Despre mine

Un avocat în Parlament

Am absolvit Școala Generală nr. 5 din Brașov, Colegiul Național Economic Andrei Bârseanu, Facultatea de Drept din cadrul Universității Transilvania și apoi Masteratul în Drept Comunitar al Afacerilor. 

Sunt avocat de 14 ani în Baroul Brașov. Primii 8 ani de avocatură i-am petrecut în cadrul unei firme prestigioase locale, și din 2014 activez în cadrul Biroului propriu de avocatură. Am studiat în acești 14 ani cum funcționează sistemul de justiție dar și aparatul administrativ al statului, cu care am avut multe procese. M-am călit în lupte pornite la început cu mici șanse de succes și câștigate în cele din urmă. Am învățat că dacă îți propui un lucru și muncești suficient pentru el, îl poți obține. Am învățat că procesul de învățare nu se oprește niciodată.

Din 2016 sunt implicat activ în politică. Am intuit din adolescență că implicarea oamenilor care au avut succes în privat este cheia salvării politicii și a democrației. Am fost pe rând: membru fondator al Filialei Brașov a USR, apoi președinte al Filialei Locale Brașov în 2018 și vicepreședinte al aceleiași filiale din 2019 până în prezent. Am candidat pentru lista de consilieri locali ai USRPLUS la alegerile locale din 2020. 

Sunt soț, tată a două fete minunate, ele fiind motivul fundamental pentru care m-am implicat în politică. Am avut și continui să am o viață sportivă, practicând multe sporturi la nivel de agrement (alergare, ciclism, baschet, snowboard) dar și tenis de câmp de performanță (între vârstele de 9 și 18 ani). Am învățat din aceste sporturi ce înseamnă disciplina, munca, ambiția, corectitudinea, dar și înfrângerea.

Presă – Galerie media